13.01.2011 г., 12:40 ч.  

Хепатит 

  Поезия » За деца
613 0 1

Ябълка красива леко позамита

Той с ръка подаде на едно момиче

Радостно доволно даже не попита

Как се заразяват хора с хепатит А

 

Ако някой пръска лошата зараза

Следва карантина трябва да се пазим

Не защото бърза смърт ще ни цапардоса

А понеже всеки трябва кръста да си носи

 

Внимание! Има хора, които носят в себе си зараза, но не боледуват. Те трудно разбират, че са причината за болестта!

 

© Дух на лютеницата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??