13 ene 2011, 12:40  

Хепатит 

  Poesía » Para niños
619 0 1

Ябълка красива леко позамита

Той с ръка подаде на едно момиче

Радостно доволно даже не попита

Как се заразяват хора с хепатит А

 

Ако някой пръска лошата зараза

Следва карантина трябва да се пазим

Не защото бърза смърт ще ни цапардоса

А понеже всеки трябва кръста да си носи

 

Внимание! Има хора, които носят в себе си зараза, но не боледуват. Те трудно разбират, че са причината за болестта!

 

© Дух на лютеницата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??