24 сент. 2017 г., 09:09

Херос 

  Поэзия » Философская, Другая
294 0 1

Все още стремглаво препускаш
по пътя безкраен напред.
Все още в ръцете си стискаш
тракийски, стоманений меч.

 

Все още се бориш със злото,
все още привличаш ни ти
към своите светли редици
от воини в небесната шир.

 

Все още ни учиш да бъдем
достойни, подобно на теб.
Все още ти нямаш си име...
о, Херос, безсмъртен герой...

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??