8 июн. 2007 г., 11:58

ххх 

  Поэзия
1163 0 3
Какво ме гледаш
тъй накриво?
Нима не можеш
да склониш
и премълчиш?
Знам, трудно е...
Но нали, за да сме
двама е нужна
дума блага, дума
премълчана, прошка
и най-вече доброта?
Ръцете вплетени да
бъдат, а очите - в
поглед усремен един.
.................
А не така... накриво.

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??