8.06.2007 г., 11:58 ч.

ххх 

  Поезия
1185 0 3
Какво ме гледаш
тъй накриво?
Нима не можеш
да склониш
и премълчиш?
Знам, трудно е...
Но нали, за да сме
двама е нужна
дума блага, дума
премълчана, прошка
и най-вече доброта?
Ръцете вплетени да
бъдат, а очите - в
поглед усремен един.
.................
А не така... накриво.

© Теди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??