19 нояб. 2010 г., 13:59

ххх 

  Поэзия » Любовная
698 0 13

Раздялата ни на карнавал прилича.

Остани си сам със смелите фрази.

Сърцето ми вече не те обича,

нито всъщност те мрази.

 

Навлекли сме озъбени маски,

набързо скроени маскарадни костюми.

Две-три случайно изпуснати ласки

нелепо лежат помежду ни.

 

Искаш си свободата.Цялата.

Дръж си я! Не ти я ща!

Крила ще си скроя от раздялата.

Дано се науча и аз да летя.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??