Раздялата ни на карнавал прилича.
Остани си сам със смелите фрази.
Сърцето ми вече не те обича,
нито всъщност те мрази.
Навлекли сме озъбени маски,
набързо скроени маскарадни костюми.
Две-три случайно изпуснати ласки
нелепо лежат помежду ни.
Искаш си свободата.Цялата.
Дръж си я! Не ти я ща!
Крила ще си скроя от раздялата.
Дано се науча и аз да летя.
© Нина Чилиянска All rights reserved.
Оптимистичен финал - ново начало