защото
няма какво
да каже
тя говори
постоянно
обяснява
в детайли
защо се е променило
времето в
Индонезия
за евстатиевата тръба
също ти обяснява
за геополитиката
семейните взаимоотношения
високия професионализъм
всякакви категории
и пространствено времеви
континиуми
са в нейното
няколко диоптрово
полезрение
докато ти
все по-малко
я забелязваш
и все повече
ти се иска
да бъдеш
неграмотен
за да те остави
намира
но
тъй като
тя се намира
за достолепна
името й
доста често
лепне
по небцето ти
© Мария Василева Все права защищены