12 мар. 2013 г., 13:23

Химикалка 

  Поэзия » Любовная
434 0 0

Отворих мойта чанта и

вдях стара химикалка,

подарена ми от теб.

 

Налегнаха ме носталгични

мисли за отминалите дни,

които не изрекох аз на глас.

 

Първо спомних си за

твоята усмивка, изпълваща

ме с доброта и страст.

 

След това лицето ти пред

мен изникна.

И събудих се завчас.

© Ангел Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??