5 июн. 2009 г., 17:08

Химия на... любовта 

  Поэзия » Любовная
3611 0 12

Искам на тебе да бъда обречена!

Не се колебай, а остани!

Любовта е реакция, силно привличане,

химия сложна на сродни души.

 

Редове и групи в таблица строга.

Елементи химични със свойства безброй,

но тази зависимост е съвсем неприложна,

ако не срещна валентния "ТОЙ"!

 

В химията нищо не е променено,

всеки от нас е с валентност различна

и като елементи стоим уморено

и чакаме сходния, с валентност... типична!

 

 

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??