Искам на тебе да бъда обречена!
Не се колебай, а остани!
Любовта е реакция, силно привличане,
химия сложна на сродни души.
Редове и групи в таблица строга.
Елементи химични със свойства безброй,
но тази зависимост е съвсем неприложна,
ако не срещна валентния "ТОЙ"!
В химията нищо не е променено,
всеки от нас е с валентност различна
и като елементи стоим уморено
и чакаме сходния, с валентност... типична!
© Nina Toshich All rights reserved.
НО БИХ ОПИТАЛА
С ХИМИЯТА.
СТРАХОТЕН СТИХ!