16 авг. 2019 г., 21:19

Хип-поп чалга лап 

  Поэзия » Юмористическая
967 3 7

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Ти си хубавица, ти си просто бомба
и не ти е лесно, с тия тежки цомби.
Те са кат гюлета, тежки са и двете,
искат да тренират фитнес с тях мъжете.

 

Още, си културна, и със интереси,
Азис, Слави, Кондьо, може би  и Деси.
Столицата знаеш - тая, на България,
(нищо, че погледна, бързо в Гуглиария).

 

Припев:
Искам да останеш, все така красива.
Стегната и твърда - кюстендилска слива.
Искам да те сграбча, здраво, изотзад.
Да направя страстно, сливов мармалад.

 

Пентиум процесор, много си ми умна.
Сметката си правиш - за милисекунда.
Просто си компютър, сакам да те гушна,
в някой вход мечтая флашката да мушна.

 

Знай ще бъда нежен, въпреки нагона.
Няма да ти спукам, нийде силикона.
Патешките джуки, много ще ги пазя,
цомбите ще галя, няма да ги газя.

 

Припев:
Искам да останеш, все така красива.
Стегната и твърда - кюстендилска слива.
Искам да те сграбча, здраво, изотзад.
Да направя страстно, сливов мармалад.

 

Мило погледни ме - пичът съм за тебе.
Мерцедес си имам - тебе туй ти требе.
Може да е някак - втора употреба,
но пък вози гладко - мамка му да еба.

 

Имам и верига - нищо че е куха.
Златна е, свеща ми, всяка ще я духа.
Но за тебе пазя, мило, сладоледа,
ти да си го ближеш - аз да те погледам.

 

Припев:
Искам да останеш, все така красива.
Стегната и твърда - кюстендилска слива.
Искам да те сграбча, здраво, изотзад.
Да направя страстно, сливов мармалад.

 

ПИ

© Пламен Иванов - ПИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??