7 мар. 2009 г., 10:41

Хитрец 

  Поэзия » Юмористическая
508 0 1

 

Реди си ролички безчет,

Умува как да ме прилъжеш,

Сапунка беше то наглед,

Обаче май се поизлъга.

Голямо гафче, грешка пак,

Локуми дълго ти разтяга,

А ето, че капанче - щрак,

Душичката ти взе да стяга.

Но ти не се коси така,

Оценка "Слаб" - поправка после.

Наум ще бройкаш в първи клас...

Я, нисък старт - бегом у вас.

(поука там да си извадиш)

Май днес отсвирен бе тотално.

(наесен чака те реванш)

Аз Блонди съм, но уникално...

 

© Малита Малита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??