Реди си ролички безчет,
Умува как да ме прилъжеш,
Сапунка беше то наглед,
Обаче май се поизлъга.
Голямо гафче, грешка пак,
Локуми дълго ти разтяга,
А ето, че капанче - щрак,
Душичката ти взе да стяга.
Но ти не се коси така,
Оценка "Слаб" - поправка после.
Наум ще бройкаш в първи клас...
Я, нисък старт - бегом у вас.
(поука там да си извадиш)
Май днес отсвирен бе тотално.
(наесен чака те реванш)
Аз Блонди съм, но уникално...
© Малита Малита Всички права запазени
Дали повтаря първи клас?
Май да! Уви!
Усмивка!