23 февр. 2017 г., 11:23

Хитрушко 

  Поэзия » Для детей
775 1 4

Аз живея на тавана.

Там ме дебнат два капана,

а пък вечер, скрит във мрака

все ме дебне котарака.

Хитро съм, затуй съм живо.

Аз  отецнелшим съм сиво.

© Генка Богданова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Що е то? »

6 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??