Feb 23, 2017, 11:23 AM

Хитрушко 

  Poetry » For kids
776 1 4

Аз живея на тавана.

Там ме дебнат два капана,

а пък вечер, скрит във мрака

все ме дебне котарака.

Хитро съм, затуй съм живо.

Аз  отецнелшим съм сиво.

© Генка Богданова All rights reserved.

The work is a contestant:

Що е то? »

6 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??