31 мая 2008 г., 00:56

Хм... 

  Поэзия » Юмористическая
728 0 17

 

Не съм няк`ва невъзпитана грубиянка.
По принцип даже доста съм добричка.
Но „настъпите” ли ме – предупреждавам –
не очаквайте глупаво да се усмихвам.
Готина съм (които ме познават, знаят),
ведра, с чувство хубаво за хумор и...
Хм, не за туй започнах да разказвам,
а за издайническия ми жълт (?) взор.
Повярвайте, не е причина да се хваля!
Очите ми са странни – жълто-пъстри.
Ала много лесно се ядосвам и се паля,
и тогава – ужас! – стават жълто-вълчи.
Трябва да направя по въпроса нещо!
Очите си не мога да сменя, уви,
и затова потърсих мнението вещо
от специалист в „НастроЕния бутик”.
И купих си от новите... усмивки по размер
(за по-изтънченост във поведението -
в комплект вървят с чифт очила - черни).
Еха, точно пасва на очите и лицето ми...

 

******* 

п.п. Очите ми наистина са странно жълти. И си ги харесвам :) 

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??