20 дек. 2004 г., 18:15

Хо,хо, хо, каза мръсникът 

  Поэзия
867 0 5
Хо,хо,хо за хоРата

Сещаш ли се?
Има едни типове
които те разминават всеки ден,
които не са говорили години...
Лицата им са по-мръсни от всичко.
Всичкото им по-чисто от сняг.
Живеят под мостове
или във влажни мазета.
Имат ли малко хляб
се усмихват беззъбо.
Честно казано,
не приличат на хора,
но всеки от тях си има история.
Честно казано,
не знаят какво е Коледа.
Мисля,че при тях той не ходи.
Тоя весел старец,
който се смее с
американското Хо,хо,хо
не ми е никак близък.
Подарък от него не ща!
Те го измислиха -
капиталните светофари,
които изкупиха празниците ни,
които затварят Храмовете,
които разрешават и позволяват!
Които искат да са
наясно с Вярата ми,
за да могат да я облекат
със зелени банкноти!
Те са убийци,пиещи кръвта ми!
Те са най-мръсните животни!!!
Честно казано,
техният Санта е плюшен светофар.
Не съществува това копеле!
Извинете деца!
Дядо Коледа живее между два сиви блока
в един тъжен гараж.
Искам да му купя подарък,
а онези ме убеждават,
че трябва да е обратното!

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??