5 апр. 2012 г., 23:19

Хобито на дядо Коледа 

  Поэзия » Юмористическая
1302 0 10

 

Хобито на Дядо Коледа

(Конкурсно жури II)

 

Аз съм почетен член на съюза,

защитен от провали, помазан.

Аз съм пошло зачената муза

със платен изначално оргазъм.

 

Аз съм почетен член на съюза –

сурогатният бард недобръснат.

Аз съм точно... делене на бузи,

с ароматно Бакарди излъснат.

 

Аз съм почетен член на съюза,

от което съм адски доволен.

Аз съм почвено тленен и гузен

от поет концентрат алкохолен.


--

2008

 

© Тома Кашмирски Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??