днес
златна жена
въртяща времето в малките си обувки
връзвам в косите си
монети
сняг
падащ на парцали
миг преминал през очите ти
карамелени пръчици щастие
преплетени в безкрайна лудост
минус градуси
крехки рамене
написана любов
хоп
сантиментално оправдана
резистенция
в която друга една луна
изгрява зад върховете ми
а ти си август
от книга с твърди корици
архивирал сълзите ми
на разсъмване
днес
златна жена
танцувам в малките ти обувки
чакам достатъчно
да те видя
© Зорница Николова Все права защищены
Рада,благодаря за високата оценка
Дочка,така си е
Благодаря,момичета!