12 дек. 2020 г., 10:58

Хорей 

  Поэзия
324 0 0

Много думи аз събрах

и от тях сега разбрах:

мога да напиша стих!

Тази радост аз открих,

чувствата си подредих...

И навързах думи пак

под небесен похлупак.

Каза музата "Здравей!"

и написах тоз хорей.

Моето сърце разкрих-

в него любовта открих.

 

Неизвестен съм творец,

но за честност съм борец.

И доволен аз се скрих

зад написания стих.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??