30 мая 2012 г., 16:38

*Хормон 30.05.2012 

  Поэзия » Другая
395 0 0

Крещи хормонът, в тялото бушува. 

Циклично се променям и съм друг. 

Разумът не спира да умува - 

наблюдава, мисли и... до тук. 

 

Приемам, осъзнавам се сега, 

а после всичко отшумява. 

Идея даже нямам до кога 

промяната ще продължава...

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??