30.05.2012 г., 16:38 ч.

*Хормон 30.05.2012 

  Поезия » Друга
389 0 0

Крещи хормонът, в тялото бушува. 

Циклично се променям и съм друг. 

Разумът не спира да умува - 

наблюдава, мисли и... до тук. 

 

Приемам, осъзнавам се сега, 

а после всичко отшумява. 

Идея даже нямам до кога 

промяната ще продължава...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??