16 дек. 2009 г., 19:47

Хороскоп за последно 

  Поэзия » Другая
1599 0 27

- Време е да тръгваш – каза тя.


Взриви се тишината на всемира.

Надеждата угасна във сълза.

Пропадаща звезда прокара диря.


- Обичането свърши – каза тя.


Една мечта внезапно рухна в бездна.

Отляво на вселената кървя.

С диря на угасващи съзвездия…

© Тома Кашмирски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??