Dec 16, 2009, 7:47 PM

Хороскоп за последно 

  Poetry » Other
1598 0 27

- Време е да тръгваш – каза тя.


Взриви се тишината на всемира.

Надеждата угасна във сълза.

Пропадаща звезда прокара диря.


- Обичането свърши – каза тя.


Една мечта внезапно рухна в бездна.

Отляво на вселената кървя.

С диря на угасващи съзвездия…

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??