14 апр. 2011 г., 16:12

Хронично 

  Поэзия » Любовная
513 0 2

Ето, че отново ме затресе

"старата песен на нов глас".

Обичам те! Обичам те! Обичам те!

Нищо ново за никого от нас.

 

Спокойно! Ще премине и тази фаза

на хронична любовна лудост.

А после пак ще се възстановявам с месеци

след поредната обхванала ме глупост.

 

То е ясно - няма отърване.

И няма смисъл да те отричам.

Цял живот в теб ще съм влюбена

и напук на всичко ще те обичам!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??