14 нояб. 2015 г., 19:02

Хроника на чувствата 

  Поэзия » Любовная
275 0 0

В този свят да страдаш
и да гориш отвътре
е нормално състояние
и не е нужно да си специален,
за да разбереш,
че пътят към тебе
минава през някого.


Забавлявай се
и спри
да градиш самотата.
Намери се.
Всеки в този свят
е обичал
и си е патил...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??