Nov 14, 2015, 7:02 PM

Хроника на чувствата 

  Poetry » Love
274 0 0

В този свят да страдаш
и да гориш отвътре
е нормално състояние
и не е нужно да си специален,
за да разбереш,
че пътят към тебе
минава през някого.


Забавлявай се
и спри
да градиш самотата.
Намери се.
Всеки в този свят
е обичал
и си е патил...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??