20 июн. 2020 г., 20:06

Хронология на тишината 

  Поэзия » Любовная
1371 7 33

ХРОНОЛОГИЯ НА ТИШИНАТА

 

Защото не предвидих бряг,
от който може да си тръгнеш,
тайфунът трие всеки знак,
надраскан със парченце въглен.

 

Небето бе копринен шал.
Но вятърът ли го пристегна?
Съдбовният девети вал
ще ни прегърне – за последно.

 

Не търся в никого вина.
И всяка грешка е простена.
Превърна ли се в тишина –
ще се удавиш ли във мене?

 

Валентина Йотова, 20 юни 2020, София

© Валентина Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??