Jun 20, 2020, 8:06 PM

Хронология на тишината 

  Poetry » Love
1411 7 33

ХРОНОЛОГИЯ НА ТИШИНАТА

 

Защото не предвидих бряг,
от който може да си тръгнеш,
тайфунът трие всеки знак,
надраскан със парченце въглен.

 

Небето бе копринен шал.
Но вятърът ли го пристегна?
Съдбовният девети вал
ще ни прегърне – за последно.

 

Не търся в никого вина.
И всяка грешка е простена.
Превърна ли се в тишина –
ще се удавиш ли във мене?

 

Валентина Йотова, 20 юни 2020, София

© Валентина Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??