31 мар. 2013 г., 10:35

Хубава 

  Поэзия
507 0 0

Поглеждам се отново в огледалото,

разтривам пак очите със ръце

и виждам, че е пак във капки цялото

усмихвам се и вдигам рамене.

Не гледам в огледало, а в очите ти -

кафяво-огнени, изгарящи очи

и все едно невиждала чертите си,

оглеждам се и всичко в мен трепти.

Дори не предполагах, че сияя,

че има в мене толкоз красота,

а нямам грим, дори нехая,

че още чорлава е моята коса,

аз знам – за теб съм най-красива

и именно така се чувствам, знай!

Това е – просто съм щастлива!

Животът с теб е просто земен Рай!

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??