1 июн. 2013 г., 15:04  

Хубаво, но свърши 

  Поэзия » Любовная
741 0 0

Беше хубаво, ДА! Не крия! Но свърши, разбери!


Моля те, не ме търси!

Тръпката загуби се отдавна...

А за теб беше просто една прищявка!

Разбери! В сърцето не си ти!

Върви си и ме остави..

Уморих се от лъжи!

Дори сам да продължа... ПРЕДПОЧИТАМ И ТОВА!

Спомените остави, снимките махни, песните забрави! Всичко наше отхвърли!

Свърши се и това, краят наш дойде сега!

Искам спокойствие...

Разбираш ли ме ти?

Телефона затвори, спри! Не ми звъни!

© Данчо Григоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??