Всеки ден живея с рими,
(повечето предвидими).
Занареждам си ги лесно,
щото ми е интересно.
Пример давам – с дума "ЛИЧНО".
Идват с нея: нетипично,
нелогично, прозаично,
едносрично, бомбастично,
и частично самолично,
хумористично, и комично –
симпати-върти-гъзично...
С ей такава хумореска,
аз ще ви усмихна днеска.
По пижама, без прическа,
написах я за вас, нощеска!
© Мария Божкова Все права защищены