15.06.2017 г., 23:20 ч.

Хумореска от нощеска 

  Поезия » Хумористична
501 1 3

Всеки ден живея с рими,

(повечето предвидими).

Занареждам си ги лесно,

щото ми е интересно.

Пример давам  – с дума "ЛИЧНО".

Идват с нея: нетипично,

нелогично, прозаично,

едносрично, бомбастично,

и частично самолично,

хумористично, и комично –

симпати-върти-гъзично...

 

С ей такава хумореска,

аз ще ви усмихна днеска.

По пижама, без прическа,

написах я за вас, нощеска!

© Мария Божкова Всички права запазени

МаЖор

пИтнайсти юни , тЪс гУдина.

Ут лигавня шЪ сЪ спУмина😝

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много игриво, закачливо, хареса ми, Мария!
  • Мерсаж , Ранрозар ! 😊
  • Ей,МаЖор,много талантливо списваш,покажи на мен лаика :да науча правописа!И не бързай да Омир аш,продълджавай да сървираш в Интернека!Поздрави за хубавите умотворения!😂
Предложения
: ??:??