Бог е приготвил хвала
сега от моите уста -
да хваля Неговите дела
извършени в моя живот
за слава на Бога отца.
Той върши това -
както преди, така и сега -
за всяка жива душа.
„Защото мъртвите не могат
да Го хвалят”
- това може да стори, който с
вяра пристъпва към престола на
благодатта.
С вярата в Христа, чрез силата на
Светия Дух, действаща сила в
нашата душа.
Благодаря на Бога, че не ме е оставил
сама, но действа всякога в мен,
упътва ме да върша добри дела,
да почитам Бога с цяло сърце,
да се подчинявам на волята Му свята
сега и всякога.
Благодаря Му от цяло сърце и душа!
Дар от небе
© Доми Все права защищены