25 мая 2008 г., 18:34

Хвани ръцете ми ! 

  Поэзия » Другая
643 0 4
 

Хвани ръцете ми, сега!

Помилвай ме!

Косите ми на снопове да падат

върху лицето ми от дъжд посипано.

Силно ме притискай...

да се слеем със въздишките,

по въздуха да броди само любовта,

покрила топлите ни чувства.

Искай ме!

Като живота... без остатъци

да те залеят моите отблясъци,

като дъга след  дъжд от страст

и нека няма власт над нас денят.

Обичай ме!

В  душата си бездънна ме вземи,

вечността със  мене ще върви.

Когато невъзможното ни спре,

хвани отново моите ръце.

 

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??