4 февр. 2015 г., 07:59

Хвърчила 

  Поэзия » Другая
375 0 0

Хвърчила
RemaTe


летя, сред тях
в онази вечност
която не достига
до големия човек


мечтите ми -
една реалност
със малко думи
и деца в куплет

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??