Една мечта.
Усмивка по конец.
Една дъга,
в косите бял равнец.
В една сълза,
ухание на Пролет.
Трепнат детските сърца,
като вятър в птичи полет.
Хвърчило хвърковато
сред дивите поля,
на радост тъй богато
в протегната ръка.
Една мечта.
Бял равнец се вее.
Една дъга,
в очите щастие живее.
В капки светлина
небесата се люлеят,
тичат босите крачка,
в детски смях звънчета пеят.
Хвърчило хвърковато
е детското сърце,
на обич тъй богато,
покорява светове.
© Елeна Все права защищены