10 мар. 2023 г., 08:30

И боли, и боли... 

  Поэзия » Другая
199 0 0

Проклета утроба,

не износи сина ти,

не даде живот,

не продължи рода ти.

 

Празна, свита кърви, 

не приема, отрича.

И боли, и боли...

А пък ти ме обичаш.

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??