Mar 10, 2023, 8:30 AM

И боли, и боли... 

  Poetry » Other
200 0 0

Проклета утроба,

не износи сина ти,

не даде живот,

не продължи рода ти.

 

Празна, свита кърви, 

не приема, отрича.

И боли, и боли...

А пък ти ме обичаш.

© Ива ВалМан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??