12 окт. 2022 г., 09:40

И да паднем... 

  Поэзия » Гражданская
181 0 2

Мантра имаме си яка,

с нея караме си влака:

"И да паднем и да бием,

винаги ще се напием!".

 

Нямаме алтернатива,

просто таз идея дива:

"И да паднем и да бием,

винаги ще се напием!".

 

Тя отдавна е родена,

та си пееме рефрена:

"И да паднем и да бием,

винаги ще се напием!".

 

Друго няма да се случи,

тоз народ не се поучи:

"И да паднем и да бием,

винаги ще се напием!".

 

Нали сме ние на Балканите,

на мухабета сме титаните:

"И да паднем и да бием,

винаги ще се напием!".

 

За другите си е поука,

а на нас хич не ни пука:

"И да паднем и да бием,

винаги ще се напием!".

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??