19 нояб. 2007 г., 16:12

И е хубаво 

  Поэзия » Любовная
725 0 19
 

 

 

И е светло

слънцето грее

и ме докосваш

със нежни лъчи

и проблясват

чудно синеят

две приказливи

спокойни очи.

И усмивка

небето разкъсва

тънки устни

изящно блестят

и целувам ги

крехко прилепнал

дивна нежност

в кактусов цвят.

И е хубаво

слънце в къдриците

птиците пеят

пеперуди летят

и те имам

безконечно обичам те

теб единствена

в целия свят.

        

 

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??