22 дек. 2013 г., 14:13

И ето, трябва да порасна 

  Поэзия » Философская
772 0 0
И ето, трябва да порасна, а хич не ми се ще.
Помня колко хубаво беше, като бях
малко щастливо дете.

И ето, трябва да порасна, 
дори и хич да не ми се ще.
Боря се, както аз мога,
но не от все сърце.

И ето, трябва
да бъда нещо, което не ми е
присърце, но няма, не искам, не мога.
Толкова ли е лошо да бъда
малко щастливо дете.

И ето,
напук и на инат,
аз преживявам, усещам и чувствам,
тъй както го умее по детски наивно и чисто само едно
щастливо
дете.

© Бимбо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??