30 мар. 2007 г., 00:18

И когато умра 

  Поэзия
590 0 0
    И когато умра
   
 И когато умра
 до мен Вий ще седите,
 а аз ще Ви чета
 на живота за следите.
 
 В стих подредени,
 без мислъл, без тема,
 ще срещнете Вий тогаз
 моята душа и моето аз...
 
 И моята душа ще ви чете на глас:
 "Добри Вий бяхте
 и сладко се смяхме.
 Благодаря Ви, че бях със Вас..."
 и ще Ви нося в душата дори оттатъка аз.

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??