2 авг. 2014 г., 17:51

И... мен 

  Поэзия » Другая
572 1 7

По миглите на юли 

трепва дъжд,

ухаещ  на море.

Притихнал, бриза, 

в мидичка се скри.

... заспива.

И ще сънува

морските вълни.

И... мен

Като в душата

на дете –

светът му ще е зноен,

но пречистен.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??