Aug 2, 2014, 5:51 PM

И... мен 

  Poetry » Other
570 1 7

По миглите на юли 

трепва дъжд,

ухаещ  на море.

Притихнал, бриза, 

в мидичка се скри.

... заспива.

И ще сънува

морските вълни.

И... мен

Като в душата

на дете –

светът му ще е зноен,

но пречистен.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??