12 янв. 2017 г., 16:06

И морето не е същото 

  Поэзия
198 0 0

Винаги се връщах там,
където проходих,
научих се да си пиша името,
да броя до 12,
влюбих се няколко пъти,
омъжих се, родих две деца...
Последния път
миришеше просто на развалена риба.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??