17 мар. 2008 г., 23:21

И мълча... но няма значение... 

  Поэзия » Другая
499 0 1
И мълча.
Дори да се запали,
дори да се взриви и стане на пепел
над мене здрачът...
Дори луната да ми проговори в тъмното,
дори гарваните да запеят серенади...
Да можех да се слея с ехото зловещо
или с тази все така тъмна нощ... няма значение!
Да можех да изчезна!
Без спомен, без следа...
Само пепелта изгоряла след мене да се носи
във въздух напоен с аромат на плът...
И аз някъде там... няма значение!
Да можех да изчезна!

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??