13 сент. 2021 г., 19:37

И най-вече време 

  Поэзия
708 0 1

Между това, какво мислиш ти,
и това, какво смятат другите,
е отворена пропаст.
Ще ти трябва дебело дърво
да прорасне във фугите;
ще ти трябват и птици,
които да свият гнезда във короната му;
ще ти трябва и дъжд,

да измива листата му - броня
във пропастта между тебе и другите.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Най-големите и дълбоки пропасти са морета и океани, просто трябва да се научим да ходим по вода
Предложения
: ??:??