22 окт. 2007 г., 17:27

И нека да вали! 

  Поэзия
1022 0 32
                                  На Марти

Не спира да вали!

Не спира.

По покривите едри капки.

Една година с теб вървим,

една година се...

обичаме.

Не спира да вали.

Не спира!

Листата капят по тревите.

През жаждата със теб вървим

и жаден съм да те обичам!

Не спира да вали! -

Изгряваш!

Не спират и цветята

да се плискат.

Морета летни,

пролетни поляни...

Не спирам, Марти

да те...

искам!

И нека да вали!

И да не спира!

И нека покривите бие!

Единствено, дете, се моля

да ме обичаш...

Да,

да се обичаме!

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??